En mysig eftermiddag

DATUM:
I dag har det varit en underbar dag. I morse åkte jag och Klara ut till Malin. Vi skulle egentligen ha hämtat hem en häst som skulle insemineras i dag. Men så visade det sig att hästen inte hade ägglossning så vi fick skjuta på det. Det blev en trevlig dag ändå. Vi hjälpte Malin att städa i stallet och sen red Klara och jag ut på en tur. 
 
Vi 18-tiden så mötte jag upp Malin och gullungarna vid kålgården där vi hängde resten av kvällen. Det blev mycket sol, bad och lek. Sommaren är väl lite härlig ändå. Och det bästa av allt är att jag har semester och inte behöver ställa någon klockan! 
 
 
Bilder från beachen
Det var tänkt att jag skulle fota en annan liten grabb också men han vägrade vara framför kameran så då fick Maddes barn ställa upp istället. <3
 
 

Semester

DATUM:
 
Japp! Jag har äntligen fått semester. I morse klev jag av dygnsjobbet och kände mig så fri när jag steg ut genom porten. Hann hen för att vila en stund innan det var dags att bege sig till Sunborn för att fota sommarens andra bröllop. Jag kommer säkert att kunna visa lite fler bilder lite senare.
 
Jag känner mig som en ko på grönbete. Jag ska njuta sönder ledigheten. Äta massa gott, träffa nära och kära, ha picknick vid sjön och självklart FOTA MASSOR. Jag har två bröllop kvar och några barnfotograferingar denna sommar som det ser ut än så länge. Men ser också fram emot att åka i väg med kameran och fota för egen vilja också.  Nu håller i alla fall jag tummarna för mer sommarvärme och sol. Behöver tanka D-vitaminer.
Kram på er så länge.
 

Oscar <3

DATUM:
 
Passade också på att fota busungen Oscar på favoritholmen. Först var han inte med på noterna alls. Men så plötsligt så gick han med på att ställa upp och sken som en liten sol. Den lilla pojken med alla humörsvägningar och stort hjärta.