Fotografering med lilla Elise

DATUM:
 
Det blir inte riktigt lika många fotograferingar just nu. Dels för att jag tappar inspiration på vintern och dels för att jag har ett sånt häktiskt schema och det är inte så ofta som jag är ledig på förmiddagar då ljuset tillåter porträttfotografering men några bilder på lilla Elise blev av då mamma Sanne ville ha lite bilder att ge bort i jul. <3 Vi riggade upp en liten hemmastudio hemma hos Sanne med ett stort lakan och fårskinnsfäll på golvet. Det var inte så lätt att få till det måste jag medge. Fick försöka pensla bort skynklet i bakgrunden i efterhand. Behöver defenitivt lära mig mer om att jämna ut bakgrunder så att det ser naturligt ut. Övning ger färdighet.
 
 

Härlig vinterdag

DATUM:
En riktigt härlig dag tillsammans med Malin, Klara och hästarna. Uvnäs by winter <3 Vi fotade lite gallopbilder. Jag lånade Malins kamera i dag. Inte det lättaste med en helt annan modell än vad man är van vid. 
 
 
Malin tog några fina bilder på mig och Kingen också. Det blev jag så glad för. Det är ju oftast jag som står bakom kameran jämt och därför blir det inte så många bilder på mig. Jag är så glad att jag får komma och mysa tillsammans med hästarna så ofta jag vill. Kingen har verkligen tagit mitt hjärta med storm. Jag har varit hästrädd sen tonåren då jag slutade rida pga olika anledningar. Kingen hjälper verkligen mig att bli av med den. Han är så himla snäll. En aning envis ibland bara. Kanske för att busa lite med mig. Han har nog lite humor den här grabben. <3
 
 
Kingen och jag busar lite i snön:

It's beginning to look like Christmas

DATUM:
 
Första julklapparna införskaffade och inslagna. Jag älskar att slå in julklappar. Lyssna på adventsmusik, dricka glögg och pyssla. Det är charmen med denna högtid tycker jag.
 
I går var det en riktigt lång dag därför är jag extremt trött i dag. vi hade p-möte i 4 timmar på morgonen och sen direkt på en föreläsning, den bästa föreläsningen jag varit på tror jag.  Den handlar om värdegrunder.  Claes eller Sara som han i bland kallar sig tog upp mycket om fördommar och hur man hanterar dom. Att "normal" inte existerar.  http://www.saralund.se - läs mer.
 
Efter föreläsningen var det dags för julbord med mina goa arbetskamrater. Ett riktigt påkostat event med glitter och glamor.. 4000 personer. God mat och  bra uppträdanden. 
 
Nu ska jag jag i väg och laga bilen och fota bebis och i morgon kommer syster på besök.
Ha en fin dag allihopa <3