En tid att ta hand om varandra

DATUM:
Min syster och Tyko en julaftons kväll
 
Just nu sitter jag i soffan och bara har det skönt. Har tänt ljusstaken och julstjärnorna och det ger ett sånt härligt sken. Jag brukar alltid innerst inne känna att julen är lite jobbigt. Dels för att jag saknar mamma och pappa extra mycket då och dels för att jag inte tycker om alla krav och all stress som julen har en förmåga att framkalla. Jag ser människor jaga runt hysteriskt i affärerna på stan efter julklappar, folk som lagar mat och bakar som tokiga och dessutom ser jag många ensamma människor som inte har någon att fira med och det gör mig sorgsen. Julen som är en tid av samhörighet och gemenskap gör det så extra tydligt för den som är ensam att den faktiskt är ensam.
 
Vi måste bli bättre på att ta hand om varandra. Kanske har du en vän som du vet sitter ensam på julafton. Varför inte bjuda med hen hem till dig? Hur som helst. Låt oss öppna våra hjärtan <3

Patricia en sommarkväll

DATUM:
Jobbar natt i natt och passar på att redigera lite bilder medan det är lugnt. Hittade dessa fina som jag tog på min lilla (fast nu är hon stor) pärla Patricia. Visst får man lite sommarfeeling av bilderna?!  
 
Dags att återgå till jobbet. Jag tycker inte om att jobba dygn. Jag får alltid sådan hemlängtan. Vi behöver inte vara vakna hela dygnet utan får sova mellan 23-07. Men jag sover aldrig bra på jobbet. Brukar ligga och lyssna på ljudböcker. Just nu lyssnar jag på "Pastor Viveka och hundraårsjubileet" av Anette Haaland. Älskar dessa böcker som utspelar sig i Gamla Enskede precis där min syster bor. Första boken i serien var också helt underbar! 

Min allra första barnfotografering

DATUM:
Eftersom att jag inte haft så mycket inspiration till att fota nu dom senaste dagarna så tog jag en titt bak i arkivet och hittade bilder från min allra första barnfotografering. Det är en av mina närmsta vänner Maddes lilla Benjamin som fick vara modell. Han går i 2:a klass nu. Förstår ni hur fort tiden går egentligen. Jag minns den här dagen som i går.
 
Jag älskar att fota barn. Dom är så genuint in the moment. Dom kan man inte regissera utan man får leka runt med kameran och försöka fånga ögonblicken. 
 
Han är så hima söt i den där mössan <3
 
En liten cooling på pappa Andis motorcykel 
 
Glad liten solstråle