Min sommar

DATUM:
Jag tänkte sparka liv i bloggen igen... Jag har inte slutat fota. Har bara inte haft tid att sitta vid datorn så mycket. Eller rättare sagt, jag har valt att inte göra det på nästan hela sommaren. Tänkte slänga upp ett litet bildregn med minnen från sommaren som varit. Alla bilder är fotade med mobilkameran..där av kvaliteten på vissa. Jag älskar faktiskt vanliga vardagsbilder. 
 
Då kör vi!
 
Kickade igång sommaren med att gå på Miss Li tillsammans med Mimmi i slutet av Maj. Miss Li är verkligen fantastisk och en av mina stora favoriter. Hennes nya album går varm här hemma hos mig. 
 
 
Har inhandlat lite nya växter som jag planterat. Det var jättelänge sedan som jag ens orkade bry mig om vad jag hade för blommor och dessutom vet jag inte hur många gånger som jag glömt att vattna.. Funderade på att skaffa plastblommor.. men vem tusan tycker om det egentligen. Riktiga ska det såklart vara. Hubbe och Billie hjälper inte till så mycket... Mina mystroll.
 
Spenderade några fina dagar i mina gudföräldrars lilla torp i Barkhyttan. Självklart fick jag min favoriträtt ala Hillevi. Köttfärsbiffar med skinka och gorgonzola. 
 
Mysiga dagar ute på landet i Uvnäs bland barn, kor och hästar. Livet på landet! <3 Här är Malin och Jennies skruttungar. Längtar verkligen tills jag får en egen.
 
Malin, Sanne, jag och barnen spenderade en dag i Säterdalen bland lekparker och djur. Mysig dag!
 
Åka skrinda tycker busungarna om. Här är vi nog på väg ner till sjön för lite picknik och bad. 
 
Martins dop var så himla fint<3
 
Höjdpunkten denna sommar var såklart Gotland. Jag och min syster åkte tillsammans med hennes barn och en vän till henne. Vi hade det helt underbart.. En aning för varmt kanske bara... Det var väldigt tort på ön och inte alls så mycket blommor som det brukar vara. Vi hyrde en lada i Hablingbo. Jättehärligt ställe. På dagarna låg vi vid havet eller gjorde utflykter och på kvällarna spelade vi spel. 
Den godaste glassen jag någonsin ätit. Speciellt Honung & Saffran. Om du får chansen. Prova den!!
 
I mitten av sommaren var jag åter på jobbet ett par veckor. Det var fruktansvärt i värmen. Passade ändå på att smyga ut så mycket jag kunde på balkongen för lite sol på rasterna... :)
 
Månge utekvällar blev det med goda vänner. Jag är så tacksam att jag har så fina människor i mitt liv.
 
Vi var på festival och kollade in Hannes band The Dead Flowers. Så stolt!
 
Det blev många härliga promenader och häng tillsammans med Madde och barnen. Underbara ni! <3
 
Jag har aldrig varit en tjej som gillar att måla naglarna. Så plötsligt händer det! Har köpt en massa härliga färger nu. ;)
 
Mimmi och jag var på sommarteater som handlade om Gustav Vasa i Ornäs. Riktigt mysigt. 
 
Sista helgen innan semestern var slut så var jag på bröllop i Umeå. Min underbara barndomsvän Paulina sa ja till sin Frida. <3 Så var sommaren slut och vardagen i gång igen... Känns lite tungt.