Det du behöver

 
Bjuder på några bilder som jag fotat på min underbara vän Mimmi. Vi är både bästa vänner och som systrar då hennes familj har varit och fortfarande är en extra familj för mig. Jag är så innerligt tacksam att vi har varandra. Hon och såklart resten av familjen är den där fasta punkten i mitt liv som liksom är konstant. 

Jag känner mig otroligt rik på fina människor i mitt liv för övrigt. Tänk att man kunde ha sån tur. Då livet varit otroligt jobbigt vissa perioder och jag varit med om väldigt tragiska saker så har jag alltid haft turen att ha fantastiska människor att luta mig mot. Utan ett starkt socialt nätverk och trygga vänner så blir man väldigt ensam när det väl gäller. Glöm aldrig det. Visa att du bryr dig om. Ställ upp när det behövs. Ta hand om dina vänner och din familj. Omge dig med människor som ger dig det du behöver för att må bra.
 
Efter dygnsjobb är det så skönt att komma hem. Krypa upp i soffan med en kopp kaffe och hunden bredvid sig. Jag ska njuta av det några timmar innan jag ska ta mig an den stora tvätthögen som bara växer och växer. Har varit vädigt låg dom senaste dagarna utan att riktigt kunna sätta fingret på varför. Det kanske är en kombo av olika små saker. I dag känns det mycket bättre. 
0 kommentarer