En helg att minnas

 
Har precis kommit hem från en helt fantastisk helg i Stockholm. Vi åkte ner ett helt gäng. Cissi och jag sov hos min syster, som ändå inte var hemma och dom andra sov hos en bekant till dom. Vi åkte såklart ner för att äntligen få se KISS på Stadion. Men innan jag berättar om konserten så måste jag berätta om en ganska cool grej som hände oss. 
 
Jag och Cissi skulle åka ner en sväng på stan innan konserten... Precis innan vi skulle gå ut genom dörren så börjar min systers katt att låta lite konstigt och sprang ner för trappen. Vi gick efter..Vi visste ju att hon var gravid. Men inte SÅ gravid. Hon trampade runt i en hylla i dreas nattduksbord. OCH BÖRJADE FÖDA. Så häftigt att se det. 5 fina små mirakel kom till världen. Jag fick hjälpa henne att dra ut den sista som hade fastnat. En av kattungarna hade navelsträngen ganska hårt runt nacken så jag klippte av den. Tur att vi var där. 
 
Vi struntade stan. Det var ju så häftigt att se kattungarna. Och jag ville inte lämna Smulan själv på en gång. Men på eftermiddagen åkte vi bort till Stadion för att möta dom andra.
 
Det var ruggigt i luften och förbanden var inte rikitgt i min smak. Europe och Mustach. När förbanden gått av scenen så var den en stunds väntan. Förväntningarna låg och darrade i luften. Så föll ridån och KISS gjorde entré och bjöd på en fantastisk konsert för både örat och ögat. Vi dansade och sjöng med och skrek och hesa. Regnet i luften glömde vi bort.
 
0 kommentarer